Frister det med et dinosaureventyr?

Folkene bak herlige Zniw Adventure har sluppet en demo av sitt neste spill.

Pek-og-klikk-eventyret Zniw Adventure fortryllet meg skikkelig da jeg spilte det for et par år siden, og nå er en oppfølger på vei. Den heter Zid Journey, og ser ut til å følge ganske tett i dinosaurfotsporene til sin forgjenger, selv om heltinnen Zniw nå har blitt byttet ut.

Fantastisk flott grafikkstil.
Fantastisk flott grafikkstil.

Foreldrejakt i oldtidsverden

I Zid Journey følger vi en ung dinosaur som finner et forlatt egg i skogen. Zid bestemmer seg for å prøve å gjenforene egget med foreldrene, men når det plutselig klekkes oppdager han at den vesle babyen ikke tilhører noen populær art; det er en fryktet rovdinosaur, og alle vil helst at Zid bare skal bli kvitt den. Det har han heldigvis ikke hjerte til, og må dermed ut på eventyr.

Det er fortsatt en god stund til Zid Journey er ferdigutviklet – utviklerne snakker om november 2024 som et estimert lanseringstidspunkt – men om du har lyst til å teste spillet kan du allerede nå laste ned en demo fra Steam. Demoen er tilgjengelig for Windows, Mac og Linux.

Demoen er lansert i forbindelse med en folkefinansieringskampanje på Kickstarter, der spillet allerede har nådd sitt mål med god margin. Men det er mange dager igjen av kampanjen, så utviklerne håper utvilsomt på litt mer penger i kassa slik at de kan gjøre spillet enda bedre.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.