Age of Mythology får nyversjon

I tillegg dukker Age of Empires II og Age of Empires IV opp på Xbox.

Microsoft har feiret at det er 25 år siden Age of Empires dukket opp på markedet, og i den anledningen har de kommet med noen kunngjøringer. Den kanskje mest spennende nyheten er at Age of Mythology får en nyversjon.

Få detaljer

Age of Mythology Retold skal blant annet få oppdatert grafikk og funksjonalitet, men noen detaljer vil ikke Microsoft ut med. De vil heller ikke si noe om når de planlegger å gi spillet ut. I stedet får vi en ganske intetsigende teaser-video, som du kan se under teksten.

Microsoft har også annonsert at to Age of Empires-spill skal slippes for Xbox-konsollene. Age of Empires II: Definitive Edition kommer den 31. januar 2023, mens Age of Empires IV slippes senere det året. Det er en liten trailer for den kunngjøringen også.

Ellers loves et nytt mobilspill i Age of Empires-serien, samt en haug av PC-oppdateringer for Age of Empires IV som nå har fått en jubileumsutgave. Les mer på Xbox-bloggen.

Toppbildet er lånt fra Mobygames.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.