The Witcher gjenskapes med Unreal-motoren

CD Projekt Red har kunngjort The Witcher Remake.

Man kan nok argumentere for at det først var med The Witcher 3 at The Witcher-serien inntok massemarkedet, noe som vil si at det er en haug av The Witcher-tilhengere der ute som aldri har spilt de to første spillene i serien. Det er egentlig ganske synd, for de er faktisk skikkelig gode.

The Witcher kom opprinnelig i 2007, og brukte en videreutviklet versjon av BioWares Aurora-motor.
The Witcher kom opprinnelig i 2007, og brukte en videreutviklet versjon av BioWares Aurora-motor.

Nyutgave under utvikling

Nå vil CD Projekt Red gjøre det mer fristende å prøve seg på det første The Witcher-spillet. De har nemlig kunngjort at de – eller rettere sagt landsmennene i Fool’s Theory – jobber med en nyversjon i Unreal Engine 5. Vi loves at flere veteraner fra The Witcher-serien er involvert hos Fool’s Theory, samtidig som CD Projekt Red selv skal ha kreativ kontroll på prosjektet.

Kunngjøringen av The Witcher Remake gir veldig få detaljer om nyversjonen, som er på et tidlig nivå i utviklingen. Det er heller ingen bilder eller videoer fra prosjektet, eller noen lanseringsdato å se frem til.

CD Projekt sier selv at det er lenge til de kan begynne å gi ut detaljer, så det er sånn sett litt rart at annonseringen kom på dette tidspunktet. Spesielt med tanke på at de har brent seg kraftig på å annonsere spill for tidlig før, med Cyberpunk 2077. Men nå vet vi i alle fall at spillet er på vei.

Her er en trailer fra The Witcher Enhanced Edition (som altså ikke er den kommende nyversjonen, men en utgave av originalspillet som ble lansert med en del forbedringer – du kan få den gratis nå, hvis du gjør diverse greier på GOG):

Bildematerialet er hentet fra Mobygames.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.