Atari har lansert Missile Command: Recharged

Uh, igjen?

I de siste par årene har Atari hatt rimelig stor suksess med Recharged-serien sin, der de tar klassiske Atari-arkadespill og gir dem et heftig strøk med maling samt rikelig med nye funksjoner. Det første spillet i serien var Missile Command: Recharged, som kom ut i 2020. Nå har Atari sluppet det nyeste Recharged-spillet, som også er Missile Command: Recharged.

Ifølge en representant for selskapet var «gamle» Missile Command: Recharged et slags pilotprosjekt for serien, og i ettertid har de mistet litt av entusiasmen de opprinnelig hadde for spillet. Dermed har de bestemt seg for å gjøre hele greia på nytt.

Gøy med atomkrig.
Gøy med atomkrig.

Mange nyheter

Nye Missile Command: Recharged skal ha rikelig med forbedringer basert på nyere Recharged-spill, bedre grafikk, helt ny musikk, nye spilltyper og bedre ytelse. Det er ute på så godt som alt av plattformer, inkludert Ataris egen VCS-konsoll.

Siden spillet er et nytt produkt, vil ikke eksisterende Missile Command: Recharged-eiere få det gratis. Atari-representanten skrev på Steam-forumet at de ville få avslag på prisen, men det er litt usikkert om dette faktisk har skjedd.

Originale Missile Command er en ikonisk klassiker fra 1980 inspirert av frykten for atomkrig under den kalde krigen. I dette spillet er målet å redde seks byer fra altødeleggende missiler. Spillet kunne ikke vinnes, men man kunne få ny toppscore, noe som sikkert var en fin trøst for de millionene av virtuelle mennesker som bodde i byene som ble utslettet.

Både den gamle og nye Recharged-utgivelsen utvider det klassiske konseptet med nye typer fiender, bonuser du kan skyte for å få nye egenskaper, og muligheten til å oppgradere forsvarssystemet ditt underveis. Du kan også konkurrere mot andre spillere på nettbaserte poengtavler.

Her er det offisielle nettstedet, og her er en trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.