Her er en ny samling NeoGeo Pocket Color-spill

Ti nye spill fra den håndholdte konsollen er ute på PC og Switch.

SNK har sluppet en ny samling spill fra biblioteket til den håndholdte nittitallskonsollen NeoGeo Pocket Color på PC (Steam) og Switch. Samlingen heter NeoGeo Pocket Color Selection Vol. 2, og inneholer ti spill. De fleste er tilgjengelige på både japansk og engelsk, men noen kan kun spilles på japansk.

Spillene i samlingen er:

  • SNK VS. CAPCOM CARD FIGHTERS’ CLASH (japansk & engelsk)
  • BIG BANG PRO WRESTLING (japansk & engelsk)
  • BIOMOTOR UNITRON (japansk & engelsk)
  • MEGA MAN BATTLE & FIGHTERS (japansk)
  • PUZZLE LINK2 (japansk & engelsk)
  • GANBARE NEO POKE-KUN (japansk)
  • THE KING OF FIGHTERS BATTLE DE PARADISE (japansk)
  • BASEBALL STARS COLOR (japansk & engelsk)
  • POCKET TENNIS COLOR (japansk & engelsk)
  • NEOGEO CUP ’98 PLUS COLOR (japansk & engelsk)

Spillene er inkludert i sin originale form, men pakken inkluderer moderne funksjoner som at man kan spole tilbake om man er misfornøyd med det som har skjedd. I tillegg kan man i noen spill kose seg med flerspiller via delt skjerm (men kun VS-modus er i så fall tilgjengelig). Originale manualer er også inkludert.

Prisen er rimelig stiv, så SNK skal kanskje slite litt med å lokke nye spillere til å teste denne pakken. Men SNK er jo vant med at kjøperne deres er litt rikere enn gjennomsnittsgameren, så prisnivået er kanskje ikke så overraskende. Den forrige pakken kostet 279 kroner da den ble lansert på PC, men har også fått prisen oppjustert til 445 kroner i tråd med Valves nye anbefalinger.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.