Sjekk dette rallycross-spillet

RXC – Rally Cross Challenge ser temmelig artig ut.

Jeg er over gjennomsnittet glad i bilspill som bruker fugleperspektiv og jeg er over gjennomsnittet glad i spill som handler om rally og rallycross. RXC – Rally Cross Challenge, som akkurat ble sluppet i «early access» på Steam, virker med andre ord veldig spennende.

Det ser ganske kult ut i bevegelse, sjekk traileren.
Det ser ganske kult ut i bevegelse, sjekk traileren.

Spillet er utviklet av to brødre, og skilter ifølge dem med en karrieremodus som vil ta mellom elleve og tjuefem timer å fullføre, samt mulighet for flerspiller og fri kjøring. Det som frister meg er kjørefysikken, som virker langt mer autentisk enn i typiske fugleperspektiv-racere. Spillet skal også ha realistisk skademodellering.

Planen er at RXC – Rally Cross Challenge skal være i «early access» i minst tolv måneder til. Det har ikke fått så voldsomt med brukeranmeldelser så langt (å lansere midt i et Steam-salg er kanskje ikke noe sjakktrekk), men de det har fått er positive. Her er en trailer:

Mer rally: Denne uken skrev jeg om WRC Generations, som jeg syntes er ganske moro. Og hvis du liker fugleperspektiv og standard rally, er art of rally fortsatt et spill du bør sjekke.

En kommentar om “Sjekk dette rallycross-spillet”

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.