Juleminner med Spæll

Adrian og Håkon snakker om juleminner med Irene Sørensen og Ståle Baldvinsson.

Julen er en tid der det skjer mye, men det er også en tid for spilling. Spesielt om man har vært heldig nok til å få en eller flere harde pakker med spillbokser, eller kanskje til og med en konsoll eller datamaskin.

Slikt blir det gjerne gode minner av, og i ukens Spællbreak-episode har Adrian og Håkon fått med seg Irene Sørensen fra Ircha Gaming og Ståle Baldvinsson fra RageQuit for å snakke om spillminner fra julen.

Her kan du høre episoden:

Og trenger du å komme i julestemning først, kan du jo ta en titt på denne 8-bits julekonserten:

Toppbildet er lånt fra Mobygames.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.