Retrotimen: Fri flyt

Podcasten for deg som trenger en pause fra voksenlivet er tilbake.

Vintermørket og -kulda er over oss for alvor, og dermed er det akutt behov for en distraksjon i form av tre trøndere som prater sammen, som tilfeldigvis er akkurat det podcasten Retrotimen har å by på. Ukens episode har ikke noe spesielt tema, i stedet snakker Ida, Lars og Otto om løst og fast.

Lars har anmeldt Splatoon 3 på Switch, mens Ida har kjøpt PlayStation 5. Otto har spilt Fortnite, Lars har sett filmen Amsterdam og fått Lego-dilla. Og i tillegg prøver gjengen å finne en ny jobb for Retrobonden Himself.

Her kan du høre podcasten:

Ah, og jeg fikk rett og slett ikke med meg at det kom en ny episode for et par-tre uker siden (dere må jo poste på fjesboka, folkens!). Så her er en «bonusepisode» for dere som eventuelt bare hører Retrotimen via Spillhistorie:

Mer Retrotimen?

Nye episoder av Retrotimen slippes hver torsdag, og om du ikke vil gå omveien om Spillhistorie (selv om vi setter pris på det!), kan du følge dem på Facebook og Acast. Du kan også svippe innom podcastens offisielle nettsted. I tillegg er det mulig å støtte Retrotimen på Patreon.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.