Bilen din er laget av gelé

Husker du JellyCar? Nå har den gamle spillserien fått et helt nytt spill.

JellyCar Worlds har blitt lansert på Steam, Switch og Apple Arcade. Dette er det første nye spillet i JellyCar-serien på over ti år, og som i de gamle spillene er poenget å navigere en bil laget av et geléaktig stoff gjennom todimensjonale nivåer fulle av utfordringer.

Det første JellyCar-spillet ble utviklet i XNA og lansert på Xbox Live Indie Games for Xbox 360 i 2008. Det kom også til PC, og ble såpass populært at en mobilversjon også dukket opp. Serien ble etter hvert plukket opp av Disney, som var arbeidsgiveren til indie-utvikleren bak spillet, og spillet fikk to oppfølgere for ulike plattformer.

Du har sikkert vært borti serien på ett eller annet tidspunkt, men hvis ikke kan du jo se hvordan det hele fungerer i denne traileren:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.