Intervju med Martin Alper fra Virgin Interactive

Her er et engelskspråklig intervju med tidligere sjef for Virgin Interactive, Martin Alper.

Det kommer ikke noen ordinær episode av cd SPILL i dag, da Erik André og Sigve er opptatt med å sette sammen en stor episode om spillåret 1992. Men de har likevel en bonus på lager, og det er et telefonintervju med Martin Alper, som var en av grunnleggerne av Mastertronic og senere sjef for Virgin Interactive da Mastertronic ble en del av Richard Bransons imperium.

Intervjuet ble laget i 2013, i forbindelse med research for et stort tilbakeblikk på The 7th Guest og The 11th Hour for Gamer.no. Det var dermed disse spillene, og utviklerstudioet bak dem, som var hovedfokus for intervjuet. Martin Alper døde dessverre i 2015.

Her kan du høre intervjuet:

Hvis du heller vil ha det i tekstform, kan du lese intervjuet her.

Få også med deg cd SPILLs podcastepisode om The 7th Guest!

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.