Final Fantasy-spillet Crisis Core har fått nyversjon

Crisis Core – Final Fantasy VII – Reunion er ute på det meste av plattformer nå.

Crisis Core: Final Fantasy VII ble utviklet som en «prequel» for JRPG-klassikeren Final Fantasy VII, og lansert på Sonys PSP-konsoll i 2007. Eller 2008, hvis du bodde utenfor Japan (som sjansene jo er ganske gode for at du som Spillhistorie-leser gjorde).

Han her er sikkert en pingle.
Han her er sikkert en pingle.

Finner sted før Final Fantasy VII

Dette actionrollespillet følger krigeren Zack Fair, et medlem av en organisasjon som kalles SOLDIER. Han får i oppgave å finne et annet medlem, som har forsvunnet, men dette leder ham inn i et mysterium som viser seg å være litt (mye) større enn først antatt. Det hele avsluttes like før Final Fantasy VII starter.

Nå har Square Enix lansert en nyversjon av Crisis Core. Den heter Crisis Core – Final Fantasy VII – Reunion (egentlig med store bokstaver, som Square Enix er fryktelig glade i, men det ignorerer vi), og er ute på alle de større spillplattformene.

Her har Square Enix gjenskapt all grafikken i HD, forbedret 3D-modellene og inkludert fullstendig stemmeskuespill både på japansk og engelsk. Dessuten har de gjennomført en total overhaling av kampsystemet, noe som ifølge dem selv sikrer en langt glattere spillopplevelse. Jeg ser at brukeranmeldelsene (på Steam, i alle fall) er veldig positive, så de har tydeligvis gjort en grei jobb.

Her er en trailer:

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.