God jul!

Oi, da var vi her igjen.

Plutselig var det julaften igjen. Eller lille julaften for min del, fordi jeg egentlig ikke har tid til å skrive artikler på den store dagen og dermed må gjøre ting klart på forhånd. Men jeg vil i alle fall ønske alle dere som leser Spillhistorie.no en god jul, uansett hvordan høytiden eventuelt feires.

Som vanlig tenker vi å bruke julen og nyttårsperioden til å publisere noen personlige artikler om hvilke spill vi har kost oss med i år. Jeg tør ikke spå hvor mange som dumper inn, men forhåpentligvis blir det mer enn bare min. Som jeg ikke har fått begynt å skrive enda, selv om jeg minnet de andre på at det var en god idé å starte for flere uker siden. Yay!

Forhåpentligvis får jeg også ferdig en anmeldelse som har tatt alt for lang tid å skrive, selv om jeg ikke vil klandre meg selv om jeg lar den ligge til over nyttår… noen artikler skriver seg selv, andre er en kamp fra start til slutt, og akkurat denne har vært skikkelig brysom. Det som neppe kommer til å hjelpe er at jeg kjøpte Elden Ring på julesalget, og allerede har blitt rimelig hektet.

Apropos Elden Ring; hva planlegger dere å spille i julen?

Som vanlig må jeg bruke anledningen til å skvise inn et ekstra treff eller to på Commodore Christmas Demo, som vi har på YouTube-kanalen vår:

Litt julestemning fra Sierra må jo også til:

Og noen Adlib-julesanger som dere kan plage familien med:

God jul!

3 kommentarer om “God jul!”

  1. God jul. Blir vel litt Genshin impact på mobilen, eller kanskje siden jeg er hos ho mor i jula så skal jeg se om det «beste» konsollkjøpet/datakjøpet jeg noensinne har gjort fremdeles er liv i, har en amiga cd32 liggende i et av skapene på gutterommet mitt som jeg kjøpte når den ble lansert her i Norge, Spille litt sid meiers pirates eller Diggers hvis det fremdeles er liv i den.

    Svar
  2. God jul 🤩 Høytider er lavtider ift spilling for min del. Småbarn krever mye oppmerksomhet og dagene er lange 😅 Prøver hvert år å spinne igang noen NES og SNES klassikere, så håper at dette er året hvor de fatter mer enn 15 minutters interesse 👏🤪

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.