Gi vennene dine grisebank i Breakers Collection

To klassiske 2D-slåssespill fra nittitallet har blitt relansert i oppgradert form.

Er du en tilhenger av klassiske slåssespill i Street Fighter 2-stil? I så fall kan det jo tenkes du har hørt om Breakers og Breakers Revenge, to slike spill som opprinnelig dukket opp på den legendariske NeoGeo-konsollen og i arkadehallene på nittitallet. Nå er de tilgjengelig for moderne plattformer, i en pakke som bare heter Breakers Collection.

Stree... jeg mener, Breakers Collection.
Stree… jeg mener, Breakers Collection.

Flere nyheter

Dette er imidlertid ikke noen ren relansering, for utviklerne i Qubyte Interactive har lagt til nytt innhold og gjort flere justeringer for balansering. Nye spillbare figurer og spillelementer skal også være inkludert. Ellers støttes for eksempel flerspiller over nettet (med «rollback» i nettkoden), og man kan spille på tvers av plattformene.

Det ser ut som Breakers-spillene har et godt rykte hos kjennere av sjangeren, og brukeranmeldelsene på Steam er positive. Breakers Collection er altså også ute på PlayStation, Xbox og Switch, og her er en trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.