Flere mordmysterier i Bayern

A Bavarian Tale – Totgeschwiegen er et detektivrollespill satt til Bayern i 1866.

Obsidians mordmysteriespill Pentiment, satt til middelalderens Bayern, var en av fjorårsfavorittene til både Kim Mjellekås og Nikolai Wilborn. Det er imidlertid ikke det eneste detektivspillet satt til denne delen av det som nå er Tyskland; A Bavarian Tale – Totgeschwiegen har vært i «early access» en stund, og er nå snart klart for full lansering.

Som i andre rollespill kan du slåss mot bjørner.
Som i andre rollespill kan du slåss mot bjørner.

Dette spillet gir deg rollen som landmåleren Valentin Schmidt, som har blitt sendt til landsbyen Wolpertshofen. Denne idylliske landsbyen viser seg å huse mørke hemmeligheter, som du blir nødt til å komme til bunns i. Hvordan du gjør dette blir opp til deg, samt egenskapene du velger å utvikle hos Valentin. Spillet er nemlig et rollespill inspirert av penn-og-papir-spill.

Ifølge utviklerne skal spillet ta cirka ti timer å fullføre, og har elleve ulike avslutninger. Det har stemmeskuespill på både tysk (bayersk) og engelsk. Utviklerne sier det er et bevisst valg at de engelske skuespillerne har bayersk aksent, så vi får satse på at man blir vant med det.

Brukeranmeldelsene har vært positive så langt, og spillets full-lansering finner sted den 2. februar. Her er en trailer:

Her er en lengre trailer som gir et inntrykk av spillet (og skuespillet):

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.