Minigolf med samlekort

Den artige sjangerblandingen Golfie har fått full lansering.

Jeg tok en titt på minigolf-med-samlekort-spillet Golfie da det ble lansert i «early access» i fjor sommer, og konkluderte med at det bygde på et artig konsept og hadde mange kule mekanismer, men også et viss behov for justeringer og finpuss. Nå har spillet fått full lansering, og forhåpentligvis den finpussen det trengte.

Minigolf, men ikke helt som i virkeligheten.
Minigolf, men ikke helt som i virkeligheten.

Det har også fått flerspiller, noe som nesten er obligatorisk i et minigolfspill. Traileren nederst gir et lite inntrykk av hvordan den biten fungerer.

Golfie er altså en kombinasjon av samlekortspill og minigolf. Selve golfspillet fungerer slik som 3D-minigolfspill flest, der du velger hvor du vil sikte og hvor mye kraft du vil legge i skuddet. Men du kan også spille kort, som gir deg alt fra ekstra kraft i slaget til jetpack som kan brukes til å forsere hindringer eller vegger som kan settes opp for å hindre ballen i å gå for langt.

Jeg har ikke testet fullversjonen (og jeg er litt usikker på om jeg får gjort det på en stund, siden jeg både er hektet på Elden Ring og har masse annet som skal skrives om). Men her er i alle fall traileren:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.