Retrotimen: Troll, Pokémon og året som kommer

Pluss mye mer, i årets første podcast.

Podcastvennene våre har hatt en liten vinterdvale, men jeg vet det begynner å rumle i flere av hiene deres, og nå har trønderne i Retrotimen levert årets første podcast fra sin side. Det er en stor episode, der Ida, Otto og Lars som vanlig snakker om flere temaer.

Siden året fortsatt er ungt (til alle fans av unødvendige fakta kan jeg fortelle at vi har brukt litt i overkant av 5% av 2023), passer det naturlig med et segment der de snakker litt om hva de gleder seg til i de neste tolv månedene. Her er det både film og spill på plakaten. Jeg må selvsagt skyte inn den obligatoriske lenken til vår egen artikkel om 2023.

Gjengen tar også en diskusjon om det kommende rollespillet Hogwarts Legacy. Ellers har Lars sett Rings of Power, mens Otto har en anmeldelse av det nyeste Pokémon-spillet for Switch. Ida har på sin side spilt Elden Ring og bygd Lego. Alle har dessuten sett den norske actionfilmen Troll, og prater litt om den.

Her kan du høre episoden:

Mer Retrotimen?

Nye episoder av Retrotimen slippes hver torsdag, og om du ikke vil gå omveien om Spillhistorie (selv om vi setter pris på det!), kan du følge dem på Facebook og Acast. Du kan også svippe innom podcastens offisielle nettsted. I tillegg er det mulig å støtte Retrotimen på Patreon.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.