Her er en stor Wonder Boy-samling

Wonder Boy Anniversary Collection har 21 ulike versjoner av seks forskjellige spill.

Wonder Boy-serien har ikke helt den samme statusen i dag som på åtti- og nittitallet, men det er fortsatt mange som husker de klassiske plattformspillene med glede. Hvis du kunne tenke deg og gjenoppleve dem, eller kanskje prøve dem for første gang, virker det som samlingen Wonder Boy Anniversary Collection kan være noe for deg.

Hvorfor er det så få nye spill som har forvokste babyer i hovedrollen?
Hvorfor er det så få nye spill som har forvokste babyer i hovedrollen?

Opplev spillene i en rekke ulike utgaver

Pakken har hele 21 forskjellige utgaver av seks forskjellige Wonder Boy-spill. Her er det snakk om alt fra arkadespill til versjoner som opprinnelig kom for Segas håndholdte Game Gear-konsoll, og vi får både internasjonale og japanske versjoner. Stuekonsollene SG-1000, Master System og Mega Drive er selvsagt også representert.

Det artige er at hvis utgiver Inin Games virkelig ville, kunne de fort ha plusset en haug av versjoner til i denne pakken. Jeg hadde for eksempel nylig gleden av å spille Wonder Boy på Commodore 64 (i to ulike utgaver, til og med!).

Wonder Boy Anniversary Collection er uansett ute på Switch og PlayStation 4 og 5 nå. I tillegg til alle spillene inneholder pakken forbedringer som at du kan lagre når du vil, spole tilbake handlingen når ting går galt, bruke kartfunksjon for å finne skjulte gjenstander og kose deg med ekstramateriale i et galleri. Her er en fersk trailer:

Her er en liste over versjonene i fancy bildeformat (sorry, det var slik jeg fikk det, og jeg skriver ikke alt dette inn selv):

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.