GBA-spillet Yggdra Union har kommet til PC

Dette taktikk-rollespillet har fått en god mottakelse på datamaskinen også.

Yggdra Union er et japansk rollespill med fokus på turbasert taktikk. Det kom til Game Boy Advance i 2006, og dukket senere opp på PSP. For et par år siden kom det også til Switch. Jeg kan ikke huske å ha hørt om det før, men det ser ut til å ha et svært godt rykte, og PC-versjonen som ble sluppet for en ukes tid siden har også fått en meget god mottakelse.

Grensesnittet bærer jo preg av at spillet opprinnelig ble spilt på en knøttliten skjerm.
Grensesnittet bærer jo preg av at spillet opprinnelig ble spilt på en knøttliten skjerm.

Jeg tør ikke gå i detalj om selve spillet, men jeg kan jo påpeke at PC-versjonen har fått tilbakespoling, auto- og nårsomhelstlagring, logging av samtaler, nye hint, flere innstillingsmuligheter og nye spillelementer. Man kan (når som helst) bytte mellom japansk og engelsk tale, og spille med mus, tastatur eller kontroller.

Spillet har blitt lansert i «early access», men ser ut til å være ganske komplett. Utviklerne regner at det vil gå tre til fem måneder til den fulle lanseringen, avhengig av brukernes tilbakemeldinger (som altså har vært veldig positive så langt). Du får sjekke det ut, om det virker noe for deg. Det er en trailer på Steam-siden, og her kan du se noen spille 45 minutter-ish av spillet:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.