Et nytt Civilization-spill er på vei

Um, det var (nesten) hele nyheten.

Den offisielle Twitter-kontoen for Sid Meier’s Civilization har i en entusiastisk tweet kunngjort at et nytt Civilization-spill er på vei. De har ikke sagt noe mer av verdi, men på tross av annonseringens format er det ingenting som tyder på at kontoen har blitt hacket. En fersk pressemelding fra Firaxis har nemlig følgende sitat fra studioets nye sjef, Heather Hazen:

I’m thrilled to have this opportunity to carry on the studio’s storied legacy, beginning with the announcement that Firaxis is in development on the next iteration of the legendary Civilization franchise. I’m lucky to be working with some of the best developers in our industry, and we have plans to take the Civilization franchise to exciting new heights for our millions of players around the world.

Pressemeldingen inneholder en annen liten detalj, nemlig at den kreative sjefen for det neste Civilization-spillet vil være Ed Beach. Det var han som ledet utviklingen av Civilization VI, og dette er vel så vidt oss bekjent første gang to Civilization-spill har samme hoveddesigner.

Ellers forteller pressemeldingen at Jake Solomon, som har ledet utviklingen av XCOM-spillene, har forlatt Firaxis.

Så. Nytt Civilization på vei. Hva håper dere vi får servert denne gangen?

En kommentar om “Et nytt Civilization-spill er på vei”

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.