Var Duke Nukem 3D nittitallets tøffeste skytespill?

Bli med podcasten Spæll når de skal tygge tyggegummi og … åh nei, de har ikke mer tyggegummi!

I dag er førstepersonsskyteren Duke Nukem 3D kanskje mest kjent for hovedpersonens one-linere og lettkledde dame-sprites, men det er langt flere grunner til at det tok av på nittitallet.

Det hadde for eksempel relativt åpne spillmiljøer som var en fryd å utforske, ikke minst fordi de stort sett droppet militærbase-preget sjangeren var så glad i. I tillegg hadde det et heftig og fantasifullt våpenarsenal, og introduserte i tillegg flere nye elementer til sjangeren.

Jeg mener Duke Nukem 3D fortsatt fortjener å spilles, men i dag er det podcasten Spæll sin tur til å si sitt om spillet. Adrian og Håkon er heller ikke alene, de har fått med seg Ketil Espenæs fra Rad Crew og Dag Thomas Olsen fra RageQuit, og resultatet er halvannen time med nostalgisk prat om det legendariske actionspillet.

Og ja, det er Duke Nukem selv som introduserer podcasten:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.