Retrotimen har spilt Bayonetta 3

Og sett Jackie Chan-filmen The Fearless Hyena fra 1979.

En ny episode av podcasten Retrotimen er ute, og på plakaten denne uken finner du blant annet en prat om Switch-spillet Bayonetta 3. Lars har nemlig spilt det nyeste eventyret til den hårfagre heksa Bayonetta, og forteller hva han syntes.

I tillegg har gjengen funnet frem VHS-spilleren og ploppet inn The Fearless Hyena fra 1979. Dette er en god, gammeldags actionspill med Jackie Chan i hovedrollen – selvfølgelig dubbet til engelsk. Så er jo spørsmålet om ordet «god» i beskrivelsen over fortsatt er dekkende i 2023.

En diskusjon rundt bandet Pantera får vi også – eller rettere sagt, en diskusjon rundt diskusjonen rundt Pantera. Dere får episoden her:

Mer Retrotimen?

Nye episoder av Retrotimen slippes hver torsdag, og om du ikke vil gå omveien om Spillhistorie (selv om vi setter pris på det!), kan du følge dem på Facebook og Acast. Du kan også svippe innom podcastens offisielle nettsted. I tillegg er det mulig å støtte Retrotimen på Patreon.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.