Slay the Spire møter poker i Aces & Adventures

Dette nye samlekortspillet virker spennende.

I tillegg til artikler om eldre spill og plattformer, liker vi å følge med på spillmarkedet slik at vi kan peke dere som leser Spillhistorie.no i retning nye spill som ser spennende ut. Dessverre har vi ikke tid eller kapasitet til å gjøre den jobben vi egentlig skulle likt å få til her, så det blir ganske tilfeldig hvilke spill som vekker oppmerksomheten og får en liten nyhetsak når de slippes.

Pen presentasjon.
Pen presentasjon.

I dag falt valget på Aces & Adventure, et samlekortspill som flere beskriver som Slay the Spire møter Poker. Det høres jo ut som et ganske kult konsept, og spillet har også fått en god mottakelse på Steam.

Spillet sender oss til en fantasyverden truet av onde makter (hva annet er nytt?), der vi må bruke kortspillmekanismer for å slåss mot fiendene. Her kan vi bruke både poker-kombinasjoner og spesialkort, og i tillegg brukes de klassiske kortsortene som magipoeng for spesialangrep. Som vanlig i sjangeren gjelder det å opparbeide seg stadig bedre arsenal av spesialkort.

Her er lanseringstraileren:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.