Bli entrepenør i Big Ambitions

Bygg deg opp i New York, i denne nye komboen av rollespill og forretningsspill.

Danske Hovgaard Games har tidligere gjort det godt med forretningsspillet Startup Company, som i skrivende stund har over 5000 brukeranmeldelser på Steam. I dag slippes oppfølgeren, Big Ambitions, i «early access».

Jeg husker ikke denne skjermen fra The Sims.
Jeg husker ikke denne skjermen fra The Sims.

Big Ambitions beskrives som en kombinasjon av rollespill og økonomisk strategispill, der målet er å bli en riking i New York. Du starter med en leilighet og en jobb, og må gradvis jobbe deg opp. Spillet byr på en stor sandkasseverden der du kan starte dine egne forretninger i en rekke ulike bransjer, samtidig som du holder styr på behovene til hovedpersonen din.

Som navnet indikerer virker Big Ambitions svært ambisiøst, og det gjenstår selvsagt å se om Hovgaard Games får til alt de prøver på. Utvikleren antar at spillet vil være i «early access» i opp mot ett år, men insisterer på at all funksjonalitet nevnt på Steam-siden allerede er lagt inn i spillet og fungerer.

Det skal også påpekes at spillet ikke kommer helt ut fra ingenting, for utvikleren har en Patreon gående der backerne allerede har fått tilgang en stund. Her er en trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.