Det er fortsatt liv i Transport Fever 2

Det Transport Tycoon-inspirerte spillet har fått en Deluxe-versjon, og er lansert til konsoll.

Transport Fever 2 er et spill inspirert av legendariske Transport Tycoon. Din jobb er å tjene deg søkkrik på å transportere varer og folk fra sted til sted, ved hjelp av tog, bil, skip og fly. Dette involverer vanligvis også konstruksjon av infrastruktur som jernbanelinjer og veier, og mens du gjør dette vokser spillverdenen dynamisk.

Få av vennene hans visste at Per Ulv var en entusiastisk trainspotter.
Få av vennene hans visste at Per Ulv var en entusiastisk trainspotter.

Spillet kom opprinnelig i 2019, men har fått en rekke oppgraderinger i etterkant av lanseringen, og utviklerne i Urban Games har fortsatt ikke lagt det bort. Denne uken lanserte de en Deluxe-versjon av spillet, som eksisterende eiere kan kjøpe som oppgradering.

Her får de tre nye kart for hver landskapstype, samt seks nye transportmidler basert på historiske kjøretøy og farkoster. I tillegg gis landskapene litt mer liv med tre nye dyr hver, og man kan spille musikken fra Train Fever og originale Transport Fever om man blir lei av bakgrunnslåtene i det nye spillet.

I tillegg er en gratis oppdatering lansert, som blant annet gir en overhaling av 80 kjøretøy og farkoster, og gir spillet kontrollerstøtte. Sistnevnte kommer i forbindelse med at spillet akkurat har blitt lansert for konsoll. Det er lansert for PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One og Xbox Series X|S (i tillegg til at kontrollerstøtten hjelper det på Steam Deck), og her er en konsolltrailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.