Little Big Adventure-spillene gjenskapes i Unreal Engine 5

Nyutgaver slippes på konsoll og PC i 2024.

Vi vet allerede at det jobbes med noe nytt i Little Big Adventure-serien, men nå er det også klart at de to gamle spillene får nyversjoner laget i Unreal Engine 5. Disse heter Twinsen’s Little Big Adventure Remastered 1 og 2, og vil slippes på Steam (1 og 2) og GOG, i tillegg til uspesifiserte konsoller, en eller annen gang i 2024.

Little Big Adventure Remastered.
Twinsen’s Little Big Adventure Remastered.

Mye nytt

Spillene får helt ny grafikk, med tegneserieaktig shading og glatte animasjoner, forbedret musikk-kvalitet og endringer og moderniseringer i spillmekanismene. Analoge kontroller skal gi bedre detaljstyring av hovedperson Twinsen, som også får muligheten til å skifte våpen uten pause, og kameraet skal være forbedret. Men man kan også styre Twinsen som i gamle dager.

Little Big Adventure-spillene foregår på planeten Twinsun, en klode som preges av at den befinner seg i et solsystem med to soler. Som resultat av dette er det ørken på begge polene, mens en massiv kjede av isfjell sperrer hele ekvatorlinja. En ond diktator ved navn Dr. FunFrock har tatt over verden og tvunget hele befolkningen over til den sydlige halvkulen

Du spiller Twinsen (ikke Twinsun), som starter spillet innesperret på en institusjon siden han har hatt drømmer om verdens undergang. Men du må raskt komme deg ut derfra, for kjæresten din har havnet i diktatorens klør og må reddes. Dermed starter et stort og delvis åpent eventyr fullstappet av sniking, kamp og gåter.

Hvis du havnet i et nostalgisk humør av denne nyheten, kan du høre cd SPILL mimre om Little Big Adventure her:

Visste du forresten at det arbeides med et nytt Little Big Adventure-spill?

En kommentar om “Little Big Adventure-spillene gjenskapes i Unreal Engine 5”

  1. Eh, hva er poenget? Dette ser jo nesten styggere ut enn originalen…. Greit med enkel grafikkstil i 2024, men hvorfor kunne vi ikke fått en treer i stedet for en nyutgave? Dette virker nesten like bortkastet som nyversjonen av Gabriel Knight. Vi har allerede to perfekte utgaver av Little Big Adventure.

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.