Et nytt Little Big Adventure er på vei

De sjarmerende nittitallsklassikerne får oppfølger – men utviklingen har ikke startet enda.

Det ferske spillstudioet 2.21 har akkurat annonsert sin eksistens, og samtidig røpet at deres første prosjekt er et nytt Little Big Adventure-spill. Denne kunngjøringen kom faktisk så tidlig at studioet ikke har rukket å starte arbeidet på selve spillet enda, så vi får holde forhåpningene på et fornuftig nivå enn så lenge.

Bilde fra Little Big Adventure 2.

Originalskaperne er involvert

Men det som i alle fall lover godt er at originalskaperne er med på laget. En av studioets grunnleggere, Didier Chanfray, var medskaper og nivådesigner på Little Big Adventure, og medskaper (og Alone in the Dark-veteran) Frédérick Raynal sitter i det kreative styret.

Ellers fortelles det at det nye spillet skal komme til PC og konsoll, så det blir tilsynelatende ikke noe billig mobilopplegg. Det lover jo godt.

Little Big Adventure og oppfølgeren er isometriske actioneventyr satt til en svær og rimelig åpen verden, der du gradvis må komme til bunns i en mystisk konspirasjon. Spillene byr på sjarm i bøtter og spann, selv om de også kan være ganske vanskelige.

En kommentar om “Et nytt Little Big Adventure er på vei”

  1. Det hadde vært noe, men om de ikke engang har begynt enda, så tror jeg ikke at jeg spretter champagnen enda. De to første (spesielt det andre) er noen av mine absolutte favorittspill gjennom alle tider.

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.