– Vi har løyet til hverandre

Podcasten Spæll tar for seg spillet og fenomenet Among Us.

Among Us har blitt et enormt fenomen, men da spillet først ble sluppet i 2018 krasjlandet det på Android-markedet uten å få særlig mye oppmerksomhet fra verken spillere eller andre. Den påfølgende PC-versjonen fikk ikke så voldsomt mye mer suksess, men utviklerne ga seg aldri og langsomt men sikkert begynte antallet spillere å balle på seg.

Hvem er forræderen?
Hvem er forræderen?

Hele historien om hvordan Among Us gikk fra et relativt upopulært nisjespill til å bli en av verdens mest kjente utgivelser får du i podcasten Spæll.

Håkon og Adrian har fått med seg Filip Mauricio Fløgstad fra Lolbua og David Prokop fra deres egen Discord-server. Det var han som virkelig fikk hektet gjengen på spillet, og resultatet har vært både lyving, moro og frustrasjon.

Her kan du høre episoden:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.