Bygg din egen miniatyrverden

Blocks Tracks Trains er et lite leketøy for de som ønsker seg modelljernbane, men ikke har plass/tid/penger.

Da jeg var liten, var noe av det gøyeste jeg visste å bla gjennom en katalog fra Märklin, et selskap som har spesialisert seg på produksjon av alt du trenger for å lage dine egne modelljernbaner. Jeg så for meg alle de fantastiske tingene jeg kunne lage, og var ganske overbevist om at når jeg en gang ble voksen, skulle jeg ha alt katalogen hadde å by på, og verdens kuleste modellbane.

Bli modelljernbane-arkitetkt.
Bli modelljernbane-arkitetkt.

I stedet ble jeg hektet på dataspill, og … vel, det er ganske gøy med Transport Fever også. Men spillet med det rare navnet Blocks Tracks Trains ser likevel litt fascinerende ut. Her får vi bygge våre egne modelljernbaner helt fra bunnen av.

Blocks Tracks Trains ser ut til å fokusere mye mer på å lage egne miniatyrverdener enn å sette opp komplekse signaler og slikt, men til gjengjeld kan du lage dine egne bygninger, landskapselementer, tog og vogner ved hjelp av et voxel-basert byggekloss-system. Det ser heller ikke ut til å være noen mål her, så Blocks Trains Trains er mer et leketøy enn et spill.

«Spillet» har vært ute en stund, men ser fortsatt ut til å få oppdateringer. Blant annet kom det nylig funksjonalitet for import av modeller laget med MagicalVoxel. Du finner det uansett på Steam, om du har lyst. Her er en helt fersk trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.