Theme Hospital i verdensrommet?

I Galacticare må du kurere syke romvesener (og bli rik på jobben).

Brightrock Games er utviklerstudioet bak Dungeon Keeper-inspirerte War for the Overworld, som har et godt rykte på seg. For deres neste spill har de åpenbart latt seg inspirere av en annen klassiker fra den britiske utvikleren Bullfrog, nemlig Theme Hospital.

Det ser ikke helt ukjent ut.
Det ser ikke helt ukjent ut.

Rompest og romkolera

Vi har allerede Two Point Hospital, som er en god moderne arvtaker til Theme Hospital. Kanskje det er derfor Brightrock-gjengen har valgt å gi sitt spill en intergalaktisk vri. Galacticare finner nemlig sted på en romstasjon, der du må kurere skader og sykdommer hos merkverdige vesener som kanskje eller kanskje ikke vil spise deg når du er ferdig med jobben.

Som vanlig i sjangeren må du designe sykehuset ditt (nå innenfor rammene av en romstasjon), kjøpe inn utstyr og møbler, og gradvis oppgradere ting underveis. Doktorer må ansettes (sjekk egenskapene deres først) og alle må holdes rimelig fornøyd uansett hva slags art de hører til.

Galacticare har ikke fått noen slippdato utover 2023 enda, men det skal komme til PC (Steam, GOG), PlayStation 5 og Xbox Series X|S/One. Her er en trailer:

 

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.