Intervju med Aimar Andre Bergan fra Hazelight Studios

Spæll har snakket med spillprodusent Aimar Andre Bergan fra studioet bak It Takes Two og A Way Out.

Denne ukens episode av podcasten Spæll er et lengre intervju med Aimar Andre Bergan, som jobber som spillprodusent hos den svenske spillutvikleren Hazelight Studios. Dette studioet er kjent for kritikerroste spill som It Takes Two og A Way Out, og ledes av tidligere filmregissør Josef Fares.

Jobben som spillprodusent

I intervjuet skal Adrian og Håkon bli bedre kjent med hva rollen som spillprodusent går ut på, og de snakker også om Aimars vei til den jobben han nå har i spillindustrien. En interessant prat, altså, og kanskje også nyttig for de som eventuelt har håp om å selv kunne få en jobb i spillbransjen.

Her kan du høre episoden:

Det er kanskje også lov å nevne at It Takes Two er på salg på Steam for tiden.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.