Dobbel dose med Retrotimen

Donkey Kong Jr., Popeye, Bayonetta Origins og Metroid Dread er noe av det du får høre om.

Det blir dobbel dose Retrotimen i dag, for innen jeg oppdaget forrige ukes episode hadde vi allerede kommet godt inn i denne uken. Men det betyr jo at du nå får to Retrotimer i stedet for én, som jo egentlig ikke er så galt.

Mario som slemming

For episode 311 har gjengen spilt plattformspillet Donkey Kong Jr. på NES. Her får du rollen som sønnen til Donkey Kong, som må redde faren. Donkey Kong har nemlig blitt tatt til fange av Mario, som hevn for alt det som skjedde i Donkey Kong, og dermed får Mario for en gangs skyld antagonistrollen. Han har til og med en pisk, så dyreplager er han også.

I tillegg har Lars gode tips til introverte, og gjengen har testet hvor god ChatGPT er til å lage quiz.

Episode 312 er variert. Ida har testet Bayonetta Origins, Otto har prøvd Metroid Dread, og det har i tillegg vært konkurranse i Popeye på NES. Forvent også masse påskekrim, og en historie om et forbrenningstoalett.

Her er episode 311:

Og episode 312:

Mer Retrotimen?

Nye episoder av Retrotimen slippes hver torsdag, og om du ikke vil gå omveien om Spillhistorie (selv om vi setter pris på det!), kan du følge dem på Facebook og Acast. Du kan også svippe innom podcastens offisielle nettsted. I tillegg er det mulig å støtte Retrotimen på Patreon.

Toppbildet er lånt fra Mobygames.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.