Teslagrad 2 er ute nå

Og det første Teslagrad-spillet har fått nyversjon.

Plattformeventyret Teslagrad har endt opp som en av de største norske indie-suksessene, og mange har nok gledet seg til oppfølgeren skulle komme. Om alle fikk med seg at det skjedde er en annen sak; utgiveren valgte nemlig å snikslippe spillet i forbindelse med en Switch-eksklusiv sending, selv om spillet også er ute på PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One og Xbox Series X/S.

Lekkert!
Lekkert!

Men nå vet du i alle fall at Teslagrad 2 er ute, og alt jeg har sett så langt (uten å faktisk ha prøvd spillet selv) tyder på at det er et nytt snadderspill fra Bergen-baserte Rain Games. Spillet skal by på en direkte fortsettelse av Teslagrad-historien, og gir oss Metroidvania-aktig action og plattformhopping med massevis av nøtter som må løses og fiender som må kverkes.

Originalen har også fått litt TLC

Om du ikke har spilt Teslagrad i utgangspunktet, trenger du forøvrig ikke starte på den originale 2013-utgivelsen. I tillegg til Teslagrad 2 slapp nemlig Rain Games Teslagrad Remastered på samme plattformer, og dette er altså en nyversjon av spillet med oppdatert grafikk, ekstra utfordringer og en rekke forbedringer som skal gjøre det greiere å spille.

Nå som Teslagrad Remastered er nytt koster det forøvrig kun 10 kroner på Steam om du allerede har det gamle spillet i biblioteket.

Her er en Teslagrad 2-trailer:

Og her er en trailer for Teslagrad Remastered:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.