Hand of Doom er en tidsmaskin til nittitallet

Retrorollespillet kombinerer 3D-grafikk og ekte video.

Hand of Doom er et nytt indie-rollespill som ikke tar seg selv særlig seriøst. Det byr på en nostalgisk tur tilbake til nittitallet, med en kombinasjon av ekte video og 3D-grafikk slik vi husker det fra for eksempel Lands of Lore 2 eller Tex Murphy-spillene for den saks skyld. Men her er det gjort med glimt i øyet, så forvent absurde fiender og plenty av overdrevent dårlig skuespill.

Lands of Lo... Hand of Doom, mener jeg.
Lands of Lo… Hand of Doom, mener jeg.

Spillet gir deg rollen som en magiker som har blitt en undersått til en enda mektigere trollmann og nå må reise via universene for å kverke farlige vesener som truer med å ødelegge verden. Alternativt kan du slippe dem fri. Underveis må du lære og bruke ulike former for magi for å oppnå målene dine.

Opprinnelig var Hand of Doom et minispill i samlepakken Dread X Collection, men det har altså nå blitt oppgradert til et «ordentlig» spill og gjort tilgjengelig på Steam. Det ser ærlig talt ganske morsomt ut, og får nok en ekstra dimensjon for de av oss som faktisk syntes spill som kombinerte 3D-grafikk med ekte video var noe av det kuleste vi hadde sett. Her er traileren:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.