Utforsk Lofoten i Ships at Sea

Det neste spillet fra skaperne av Fishing: North Atlantic byr blant annet på flerspiller.

Fishing: North Atlantic er et trivelig og overraskende stemningsfullt spill der du får rollen som kaptein på din egen fiskebåt. Da jeg testet det hadde det en god del oppstartsproblemer, og jeg hadde egentlig planer om å ta en ny titt på det senere – min forståelse er nemlig at norske Misc Games har vært flinke til å fikse problemene og forbedre spillopplevelsen.

Jeg håper jeg er skipper i en alternativ tidslinje. I denne får jeg heller spillet Ships at Sea.
Jeg håper jeg er skipper i en alternativ tidslinje. I denne får jeg heller spillet Ships at Sea.

Men tiden har ikke strukket til, og nå som Misc Games har annonsert sitt neste spill er det kanskje ikke lenger så mye poeng i å ta turen tilbake. De gode nyhetene er at Ships at Sea virker som et solid steg fremover for konseptet.

Her trenger du nemlig ikke å være fisker om det ikke er livet for deg. Du kan også drive med frakt eller service for andre skip, og det ser ut som begge disse aktivitetene har rikelig med dybde. I tillegg loves vi nå flerspiller for opp til fire spillere, noe som høres ganske hyggelig ut. Det ser også ut til å være mulig å labbe rundt på land denne gangen, blant annet for å besøke butikker.

Utviklerne skal også ha gjort betydelige forbedringer på den tekniske siden, med langt mer avansert simulering av både bølger og oppdrift. I tillegg har spillet fått et dynamisk værsystem. At handlingen finner sted i Lofoten, på et 46×46 kilometer stort område (1:1 i forhold til virkeligheten), er heller ikke noe minus.

Ships at Sea skal slippes til neste år, og du finner det på Steam. Her er en trailer:

PS: Slenger inn en Ports of Call-lenke her. Det er aldri feil.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.