Husk at Games Recap fortsatt eksisterer

Nettstedet som tidligere het E3 Recap gir deg oversikt over alle trailerne fra sommerens festligheter.

Vi har gått inn i perioden som tidligere ble preget av E3 og alle eventene som (offisielt eller ikke) hang seg på lasset. I år blir det ikke noe E3, men vi får en haug av større og mindre arrangementer fulle av spillannonseringer og nye trailere for spill som er på vei. Det blir nok litt kaotisk, som vanlig, men heldigvis er det lett å få oversikt.

Nettstedet Games Recap 2023 har nemlig som mål å samle alle nye trailere som blir presentert i forbindelse med det som ikke lenger kan kalles E3-perioden. De har allerede startet, og hvis du går inn på nettstedet nå får du opp videoer fra Humble Games Showcase 2023, Warhammer Skulls 2023, PlayStation Showcase og den ferskeste eventen, Marvelous Game Showcase 2023.

Nettstedet har også en timeplan for kommende eventer. I morgen vil Meta presentere spill for VR-brillene Quest, og neste uke kommer gamle kjenninger på rekke og rad. Guerilla Collective, Summer Game Fest, Future Gaming Show, Xbox Showcase, PC Gaming Show og, naturligvis, Devolver Direct (som vi antar blir høydepunktet).

Timeplanen finner du altså der (med norske startpunkter), men Guerilla Collective kommer altså neste onsdag, og derfra går det slag i slag.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.