Frakt varer rundt på Mars

Ved hjelp av maskiner du designer selv, i Mars First Logistics.

Det er alltid gøy med spill som lar spillerne være kreative, og Mars First Logistics ser ut til å gjøre nettopp det. Dette er en kombinasjon av Lego Technic-aktig byggespill og åpen verden-spill, satt til vår naboplanet Mars.

Usikker på hva det er meningen denne skal frakte, men...
Usikker på hva det er meningen denne skal frakte, men…

I Mars First Logistics er poenget å frakte ulike varer for kolonistene på Mars, ved hjelp av farkoster du designer selv. Spillet har en stor, åpen verden og rikelig med oppdrag som kan tas, skjønt det kan jo lønne seg å vurdere hva slags maskin du trenger for å frakte varen (og om du kan bygge den) før du godtar.

Spillet ble vist frem under gårsdagens Day of the Devs-sending, og skal slippes i «early access» på PC den 22. juni. Det skal etter planen være i «early access» i rundt ett år, så det kommer nok til å ta en stund før det er helt ferdig. Du kan uansett se presentasjonen her:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.