Bli redningsarbeider i Microsoft Flight Simulator 2024

Det neste spillet i serien byr på haugevis av jobber og oppgaver du kan ta på deg.

Hvis du er en av dem som er fascinert av ideen om sivile flysimulatorer, men har vanskelig for å finne ut hva du faktisk skal finne på i disse spillene, ser det ut som nyannonserte Microsoft Flight Simulator 2024 er laget for deg. Traileren som debuterte i går viser haugevis av oppgaver og jobber – alt fra å fly redningshelikopter til å spraye insektsmiddel på jordbruksarealer.

På tur til Sydpolen?
På tur til Sydpolen?

Hvordan alt dette struktureres er ikke klart – jeg håper at utviklerne har kikket på diverse produkter for tidligere spill som legger inn kampanjemodus med full økonomi og slikt.

Ellers vet vi ikke så voldsomt mye om det nye spillet i serien. Men det blir altså en frittstående utgivelse, separat fra Microsoft Flight Simulator fra 2020. Spillet kommer til neste år, for PC og Xbox, og kjører på en ny og «kraftig oppgradert» versjon av spillmotoren til utvikler Asobo Studio.

På en FAQ-side står det at spillet blir kompatibelt med det aller meste av nedlastbart innhold for seriens forrige spill, men tydeligvis ikke alt. Såfremt det fungerer på den nye plattformen, vil ekstrainnholdet du har kjøpt kunne overføres til det nye spillet uten at det må kjøpes på nytt.

Her er traileren:

Og her er en trailer for en ny Dune-ekspansjon for Microsoft Flight Simulator. Ser jo ikke dum ut; den slippes samtidig med at den neste filmen i serien har premiere:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.