Sjekk dette lekre jernbanespillet

Voxelgrafikk og damplokomotiv i Station to Station.

Et av de mest sjarmerende spillene som har blitt vist frem i løpet av de siste dagenes konferanser heter Station to Station. Dette er et spill der du må legge jernbanelinjer og sette opp ruter for å bygge opp verden rundt deg, og utviklerne lover at spillet skal være avslappende samtidig som det har litt tøffere utfordringer for de som ønsker å fordype seg.

Spillet skal være inspirert av titler som Mini Metro, Dorfromantik og Train Valley, så ikke forvent noe ala Transport Tycoon her. Men til gjengjeld bringer det med seg sin egen vri på konseptet, der verden vil påvirkes kraftig av jernbanene du lager. I en slags omvendt versjon av virkeligheten vil du nemlig forvandle tørre ørkener til rike naturområder ved å bygge der.

Det mest iøynefallende med spillet er den visuelle stilen, der den stadig mer populære voxelteknologien gir det hele et slags Lego-aktig preg. Station to Station skal komme til PC i løpet av året, og du finner det på Steam. Her er traileren:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.