Fredagsquiz: Kjenner du disse Amiga-spillene

Pluss: Hva er ditt favorittspill på Amiga, og hvorfor bør det kåres til plattformens beste?

Retrogamingpappa har høstplanene klare. Han skal – med deres hjelp – kåre det beste Amiga-spillet gjennom fotballcup-prinsippet, der to eller flere (okay, ikke helt fotballcup) spill møtes til dyst hver runde, og vinneren blir spillet som kommer seg relativt uskadet gjennom alle rundene. Det blir dere som stemmer frem de ulike spillene.

Men først vil han gjerne ha litt innspill fra dere. Hvis du har et Amiga-spill du virkelig bryr deg om, og mener absolutt fortjener å vinne denne kåringen, kan du skrive en appell på spillets vegne. Hvis spillet er med i cupen (eller Retrogamingpappa lar seg overbevise av appellen din slik at det blir med), vil din appell komme på trykk i artikkelen.

Skjemaet for dette finner du her.

NB: Hvis du heller vil ta det litt mer personlig, kan du sende en e-post til kontakt@spillhistorie.no, eller bli med i Discord-kanalen vår og ta kontakt der. Ta gjerne kontakt om du har lyst til å skrive om noe annet, også – vi er alltid på jakt etter artikler.

Tid for quiz!

Så er det på tide med en oppvarming, der Retrogamingpappa har trukket ut femten av spillene som allerede har sikret seg en plass i den store kampen. Hvilke av dem kan du identifisere?

Som du ser gjøres ting litt annerledes denne gangen, via Googles skjemaer. Det betyr at du ikke skal skrive svarene i kommentarfeltet, i stedet skal det sendes inn. Men som vanlig må du gjerne fortelle hvor mange av spillene du klarte å identifisere i kommentarfeltet.

Quizen er nå avsluttet – her er fasit og vinner.

2 kommentarer om “Fredagsquiz: Kjenner du disse Amiga-spillene”

  1. Amiga?! Makan til helligbrøde! Her må det sterk lut til… Jeg stemmer på ProSoccer 2190 som tidenes beste Amigaspill! (Les om det på Spillhistorie ved å bruke søkefunksjonen, selv om det burde vært under relaterte saker)

    Svar
  2. Kim og hans like er først opp mot veggen når revolusjonen kommer! :P

    Her tror jeg at jeg kan si at jeg tok alle som en! :)

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.