cd SPILLs Tiltcast-spesial

Det er tid for sommerferie, men først har podcasten cd SPILL én siste godbit å by på.

Tilbake i mai gikk Tiltcast 3.0 av stabelen på utestedet Tilt i Oslo. Her ble en hel haug spillpodcastere samlet i samme rom, og spilte inn episoder foran publikum. Vi har allerede hørt Spælls Tiltcast-bidrag, og nå er det tid for cd SPILLs episode.

Spillperler på en snor

MrMamen og Sigve gir oss en nostalgisk reise gjennom sine spillerfaringer, og i stedet for å fokusere på ett spill får vi høre om mange kjente godbiter. Flere av dem har cd SPILL allerede laget episoder om, så hvis du har lyst til å høre mer om dem er det bare å sjekke arkivet deres.

Dette blir den siste episoden av cd SPILL for sesongen, for nå velger de to kumpanene merkelig nok å bytte ut sine besje Pentium-maskiner med, uh, hva det enn er folk bruker tid på om sommeren. Men vi satser på at de er tilbake om ikke så fryktelig lenge.

Her er i alle fall episoden:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.