Sensible Soccer-inspirerte Tiny Football er ferdigutviklet

2D-fotball som i gode, gamle dager.

Man trenger ikke FIFA-lisens eller fotballspillere så realistiske at man kan telle nesehårene deres for å ha det gøy med virtuell fotball, noe klassikere som Sensible World of Soccer demonstrerer gang på gang. Nå er et fotballspill inspirert av disse klassikerne sluppet i ferdig utgave på Steam.

Alt er veldig smått her, ja.
Alt er veldig smått her, ja.

Spillet heter Tiny Football, og er et enmannsprosjekt utviklet av en kar ved navn Martyn Bissett. Spillet bruker det klassiske fugleperspektivet vi kjenner fra mange av nittitallets storspill, inkludert nettopp SWOS, og har også et klassisk kontrollsystem der én knapp gjør alt fra sentring til skyting.

Spillet har imidlertid ting de gamle spillene ikke har, slik som et KI-basert system for å sikre at de individuelle spillernes egenskaper påvirker måten de sentrer og skyter på. Dette skal tilføre en viss uforutsigbarhet, og kanskje også presse deg til å tenke mer over hvem du sentrer ballen til.

Ellers loves vi 64 landslag og klubblag, muligheten til å spille i ligaer og cup-er, og selvsagt individuelle kamper. Man kan spille i flerspiller uansett hva man velger. I tillegg kan spillere og lag skreddersys. Fersk trailer:

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.