Parasol Stars spretter tilbake

Det tredje spillet i Bubble Bobble-serien hopper til nye plattformer.

Da den japanske spillutvikleren Taito skulle følge opp knallsuksessen Bubble Bobble, valgte de noe annet enn å lage Bubble Bobble 2. I stedet kom de med Rainbow Islands: The Story of Bubble Bobble II – enda en kjent og kjær klassiker.

Fargerik plattform-moro.
Fargerik plattform-moro.

Seriens neste spill er ikke like kjent. Parasol Stars: The Story of Bubble Bobble III kom ikke i arkadehallene, men til plattformer som PC Engine, TurboGrafx og Amiga. Det har like fullt et godt rykte, og fikk også mye skryt da det kom ut.

Parasol Stars er, i likhet med Bubble Bobble, et plattformspill der du (og eventuelt en venn) må komme deg gjennom hver skjerm ved å kverke alle de søte fiendene som befinner seg der. Men i stedet for å blåse bobler på dem bruker du nå en parasoll, som i tillegg kan benyttes som skjold. Du må også samle ulike bonuser som gir deg nye og hjelpsomme egenskaper.

Nå kommer Parasol Stars tilbake, for PlayStation, Switch og Xbox (ikke PC, dessverre). Det ser ut som dette er en ren overføring av spillet, og kunngjøringen sier ikke noe om hva slags ny funksjonalitet eller ekstramateriale som kan forventes. Men antakeligvis blir det på linje med tidligere utgivelser fra retroutgiver Inin Games.

Spillet slippes mot slutten av året. Du finner mer informasjon på det offisielle nettstedet, og her er en trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.