Utforsk retrokatakomber i Demon Lord Reincarnation

Kryp rundt i mørket i dette Wizardry-inspirerte spillet.

Demon Lord Reincarnation (også på GOG) er et indie-spill der du må utforske labyrintaktige katakomber fulle av fiender, feller og andre utfordringer. Spillet byr på tekst- og turbasert kamp i stil med Wizardry-klassikerne fra åttitallet, chiptune-inspirert musikk og stilfull kunst hentet fra arkivet til den japanske kunstneren Toriotto.

To trøtte typer.
To trøtte typer.

Utvikleren forteller at spillet lar deg lage en gruppe bestående av fire helter, som gradvis får erfaring og nye egenskaper ved å overvinne fiender. Til slutt er de kanskje sterke nok til å ta knekken på demonherren Leinad (mon tro om utvikleren er sint på noen som heter Daniel?). Men det lønner seg å tenke seg om underveis i spillet, for når figurene dine dør er de døde for godt.

Spillet virker veldig minimalistisk (noe jeg også ser enkelte negative Steam-anmeldelser klager over), men hvis du setter pris på retrorollespill som Bard’s Tale-serien og Wizardry kan det godt være noe du bør teste. I alle fall hvis du har sansen for å lage egne kart på papir når du utforsker labyrinter. Her er en trailer:

2 kommentarer om “Utforsk retrokatakomber i Demon Lord Reincarnation”

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.