Retrotimen: Tears of the Kingdom

Er dette et av årets beste spill?

Det er bedre sent enn aldri, og denne uken har podcasten Retrotimen tatt for seg Nintendo Switch-spillet The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom. Hvis du følger litt med her og der, har du sikkert fått med deg denne utgivelsen – og at spillet har fått rimelig mye skryt.

Retrotimen  har testet spillet

Nå er det altså Retrotimens tur til å gi sin dom, og hva de mener får du vite i episoden. Men jeg tror nok ikke det blir totalslakt, akkurat. Ellers er det meste som normalt hos podcasten for deg som trenger en pause fra voksenlivet. Det blir rikelig med fjas, og fortellinger fra hverdagslivet i Trøndelag. Ida skal ut å reise, og Otto har blitt bygutt.

Du finner episoden her:

Mer Retrotimen?

Nye episoder av Retrotimen slippes hver torsdag, og om du ikke vil gå omveien om Spillhistorie (selv om vi setter pris på det!), kan du følge dem på Facebook og Acast. Du kan også svippe innom podcastens offisielle nettsted. I tillegg er det mulig å støtte Retrotimen på Patreon.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.