Universet slukker i The Banished Vault

Klarer du å advare menneskeheten før det er for sent?

Jeg må innrømme at det er den uvanlige og stilfulle presentasjonen som gjør at jeg skriver en liten nyhetspost om The Banished Vault, et brettspillinspirert strategispill som ble lansert i forrige uke.

Sjekk heller traileren for å få et inntrykk av spillet.
Sjekk heller traileren for å få et inntrykk av spillet.

Spillet følger en gjeng rom-monker i et rom-kloster, som må flykte fra et altoppslukende mørke for å advare resten av menneskeheten. Flukten tar dem gjennom dataskapte solsystemer der de må finne, utvinne, frakte og bruke ulike ressurser for å oppnå målene sine innen en knapp tidsfrist.

Det virker som nevnt veldig brettspillaktig, og har for eksempel et system der du manuelt må regne ut hvor mye drivstoff de ulike skipene dine bruker på det de skal gjøre ved hjelp av en (simulert) analog regnestav. Akkurat det gir meg litt HighFleet-vibber, faktisk.

The Banished Vault ser ut til å ha fått en rimelig god mottakelse så langt. Det er ute på Steam, og det har også et offisielt nettsted. Trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.