Hva med litt Spore-aktig evolusjonsstrategi?

Adapt lar gir deg muligheten til å jukse med evolusjonen.

Nylig testet jeg maurstrategispillet Empires of the Undergrowth (spoiler: bra saker), og i forbindelse med arbeidet på den artikkelen la jeg merke til at EotU-skaperen også var utgiver for flere spennende utgivelser. En av disse heter Adapt, og vekker umiddelbart minner om det fullstendig over-hypede men egentlig ganske trivelige evolusjonsspillet Spore.

Tenk om våre øyne også var på stilker. Da kunne vi ikke hatt katter som kjæledyr.
Tenk om våre øyne også var på stilker. Da kunne vi ikke hatt katter som kjæledyr.

Adapt deler ikke Spores superambisiøse idé om å starte med amøber og ende opp med en romfarende sivilisasjon, i stedet ser det ut til å legge mye større fokus på selve evolusjonsbiten. Du befinner deg i miljøer som konstant er i endring, og må utvikle arten din til å klare seg så godt som mulig i konkurranse med andre vesener som også utvikler seg dynamisk underveis.

Underveis må du komme opp med gode strategier for å skaffe mat og takle hva enn det er klimaet måtte finne på å gjøre. Du kan også søke allierte, finne en make og sikre at avkommet deres overlever og trives.

Jeg vet ikke når Adapt skal slippes, men det finnes en demo på Steam-siden. Den ble oppdatert relativt nylig.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.