Flipperspill møter action i Xenotilt

Oppfølgeren til det godt likte Demon’s Tilt har fått tidliglansering.

Skaperen av Demon’s Tilt er tilbake med et nytt spill. Det heter Xenotilt: Hostile Pinball Action, og ser ut til å følge ganske greit i det forrige spillets fotspor. Her snakker vi altså om et flipperspill som i stedet for å forsøke å simulere virkelighetens brett fullt ut omfavner det faktum at det er et dataspill, med massevis av arkadeaction blandet inn i flippingen.

Her skjer det mye.
Her skjer det mye.

Spillet gir deg et stort spillbrett bestående av tre forskjellige etasjer, alle med sine egne oppgaver som må utføres og utfordringer som må håndteres. Dette involverer typisk å overvinne «bossene» du møter, ved å gjøre ulike ting på spillbrettet. Alt akkompagneres av et MegaDrive-inspirert lydspor og blodig, arkadeinspirert pikselgrafikk.

Xenotilt er ute i «early access», og har så langt fått en svært positiv mottakelse. Konsensus ser ut til å være at det gjør mer av det samme som forgjengeren, men bedre. Det lover godt; jeg har ikke veldig mange timene med Demon’s Tilt, men det er alltid veldig moro å sette seg ned med det. Xenotilt skal etter planen forlate «early access» før året er omme. Trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.