Sociable Soccer 24 skal slippes på PC og konsoll i år

Sensible Soccer-designerens nye fotballspill har hatt en lang vei å gå.

Det begynner å bli en stund siden jeg har tenkt særlig mye på Sociable Soccer. Jeg testet «early access»-versjonen i 2017, og selv om jeg hadde en god del innvendinger mot spillet slik det fungerte da, konkluderte jeg med at det fortsatt var ganske moro. Uheldigvis forsvant spillet etter hvert fra Steam, uten at spillet noensinne ble fullført.

Hva som skjedde med spillet bak kulissene aner jeg ikke, men det tok et plattformbyks over på Apple Arcade der det ble sluppet i 2019. Det ser ut til at det har kommet flere versjoner siden da.

Vi prøver igjen

Nå har utvikleren annonsert Sociable Soccer 24, for PC, Switch, Xbox One & X/S og PlayStation 4/5. Det ser ut som planen er å slippe PC-versjonen først (i november) og så få konsollutgavene ut gradvis. Alle som eier tidligversjonen av Sociable Soccer på Steam skal få en Steam-kode for det nye spillet gratis.

Sociable Soccer kommer altså fra det nye utviklerstudioet til Jon Hare, som var hoveddesigner på legendariske Sensible Soccer. Spillet henter også inspirasjon fra nittitallsklassikeren, og skal være raskt og arkadeaktig med intuitive kontroller. I tillegg virker det som spillet har diverse lisenser i orden, for vi loves over 1000 lag og 30 000 spillere.

Utviklerne skryter også av et helt nytt utseende for de nye versjonene, men dessverre har de ikke sluppet verken bilder eller trailer fra spillet. Litt rart, med tanke på at det kun skal være få måneder unna, men okay.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.