Grim Dawn får ekspansjonspakke

Det populære actionrollespillet lever videre.

Actionrollespillet Grim Dawn kom opprinnelig i 2016, etter en rimelig lang periode under utvikling. Utviklerne var veteraner fra det nedlagte studioet bak Titan Quest – som nå får oppfølger, forresten – og Grim Dawn hentet inspirasjon både fra det og klassikere som Diablo 2. Det fikk mange tilhengere, og er fortsatt populært.

Grim Dawn.
Grim Dawn.

Så populært, faktisk, at utviklerne nå har kunngjort en tredje ekspansjonspakke for spillet. Den heter Fangs of Asterkarn, og jeg tror ikke jeg skal gå så veldig i detalj om hva den inneholder. Det kan du finne ut ved å lese den offisielle kunngjøringen, som også har et FAQ-dokument.

Kortversjonen er likevel at du får utforske snødekte miljøer på jakt etter nye utfordringer og belønninger. Pakken vil ikke inkludere mer figurutvikling med tanke på karakternivåer og slikt, men vil tilby andre måter å forbedre figuren din på. Lanseringen skal etter planen finne sted i 2024, men utviklerne utelukker ikke at økte ambisjoner kan dytte datoen.

Utviklerstudioet Crate Entertainment har som kjent også flere jern i ilden, med den svært godt mottatte kolonibyggeren Farthest Frontier fortsatt i «early access».

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.