Utforsk mystiske språk i Chants of Sennaar

Nytt eventyr inspirert av myten om Babels tårn.

Har du spilt Heaven’s Vault? Det er et fantastisk eventyrspill der mye av fokuset går ut på å lære seg et helt nytt språk. Og nei, det er ikke like umulig som det høres ut – så lenge du tenker som en detektiv og har litt pågangsmot.

Ser fint ut, gjør det ikke?
Ser fint ut, gjør det ikke?

Nylanserte Chants of Sennaar virker inspirert av Heaven’s Vault, men det ser absolutt ikke ut som noen klone, og velger tilsynelatende sin helt egne vri på konseptet. Her befinner vi oss i et univers inspirert av myten om Babels tårn.

Du befinner deg i et tårnkompleks der innbyggerne ikke forstår hverandre, uten at noen aner hvorfor. Det har bare vært slik, helt siden en glemt fortid. Men ved hjelp av eldgamle tekster kan du kanskje finne en løsning på mystiene? Men du må finne ut hva som står der først.

Spillet ser både lekkert og fascinerende ut (døm selv, traileren er lagt inn under). Det er ute på PC og konsoll nuh.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.